Puch MS50 Super 1979

En person der spiller med en fodbold - er en fodboldspiller . En person der spiller på en flippermaskine - er en flipperspiller.

Puch MS50 Super 1979

 

Knallerten er en 2 ejers - jeg er 2. ejer. Der er fuld, ubrudt, historie fra 1979 til i dag.

Søren fik knallerten til sin 16 års fødselsdag i 1979, sammen med sine forældre drog han til Aalborg for at hente knallerten.

Søren boede på landet, knallerten var eneste transportmiddel til gymnasiet, vennerne, festerne osv. afsted det gik med skoletasken på bagagebæren eller posen med bajere på styret. Utallige gange er der listet en bøhmand hjem på knallerten, når Søren havde været til bal på kroen.

Efter at Søren flyttede hjemmefra, overtog hans brødre knallerten, denne tid bød på markræs, det var en hård tid, der satte sig spor på knallerten. Boret, hakket, gearet - alle fartforøgende tiltag blev taget i anvendelse.

Billederne viser tydeligt sporene fra denne tid, læg blandt andet mærke til det sorte lygte hus, og en markant mindre rustent forfælg. En nærmere undsøgelse viste at også forgaflen var vredet skæv, den valgte man, på daværende tidspunkt, ikke at udskifte.