Puch VZ50 1973

En person der spiller med en fodbold - er en fodboldspiller . En person der spiller på en flippermaskine - er en flipperspiller.

Velkommen til :

Puch - min lidenskab

En hjemmeside om Puch MS50, VZ50

 

IHistorien:

Da jeg var dreng (ca.12 år) havde naboen's søn rød Puch VZ50. Han havde en avisrute (Morgenavisen Jyllandsposten), og havde selv sparet op til knallerten. Jeg har utallige gange stået ved havelågen og se ham komme på den, hold kæft hvor var den flot. - Det var idealet, et fritidsjob, en knallert, en flot kæreste, der sad bag på. jeg var solgt.

 

Motivationen:

For cirka 2 år siden meldte rastløsheden sig igen, jeg havde, på det tidspunkt, samlet på underholdningsautomater i 12 - 15 år, og var kørt sur i automater "been there - done that".

En ny hobby var nødvendig.

Jeg skulle finde ind til "det der gør mig glad" - give mit liv en større følelse af fuldstændighed. Jeg tænkte tilbage til ungdomsårene, det åbenlyse valg, ift knallerter, ville være en Suzuki K50 4 gear 1978, eller en rød Honda CD50 Mk1. Det var ikke disse knallerter, der gjorde det største indtryk, det var historien fra før - den om naboen's Puch VZ50.

 

Projekterne:

På de næste sider kan i følge renoveringen af 2 knallerter :

  • Puch VZ50 1973 - købt af Billy, Nørresundby
  • Puch MS50 Super 1979 - købt af Søren, Lundby

Passionen:

Nydelsen består af lige dele køreglæde og skrueglæde.

 

Skrueglæden - når det blot er dig og projektet i garagen, porten er lukket til omverden. Det er projektet og detaljerne der er i fokus. Glæden ved at se fremskridtet, overveje næste skridt, tiden er ikke faktor, omhyggeligheden med og kvaliteten af arbejdet er afgørende...

 

Køreglæden - enten alene eller sammen med ligesindede. Det er (gen)oplevelsen af friheden, drømmene, mulighederne der bidrager til en god dag på knallerten.